Lipomasaža by LPG Lipo M6:


lipomasažaLipomasaža je lokalizirani tretman koji je moguće izvoditi samo s najnovijom generacijom
LPG uređaja - Lipo M6.

 Ti uređaji rade tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka koji nježno i učinkovito djeluju na vezivno tkivo i njegove sastavnice, efikasnije od bilo koje ručne anticelulitne masaže.

Vrhunska tehnologija u kombinaciji s educiranim terapeutima osigurava izrazito učinkovite tretmane. Nakon 45 minuta, koliko traje jedan tretman, vidjet ćete značajne promjene i poboljšanja vaše figure i
lipomasaža kvalitete kože. Na kraju seta od 13 - 15 tretmana nakupine masnoće i celulita smanjit će se ili potpuno nestati.

Smršavite s Lipomasažom - riješite se područja s lokaliziranom masnoćom

Odlučite na kojim mjestima želite smršaviti, a Vaš će terapeut odabrati tehniku Lipomasaže koja najviše odgovara željenim ciljevima - u ovom slučaju to je Rollin; stimulira se metabolizam masnih stanica i aktivira eliminacija masti (lipoliza).

Učvrstite tijelo Lipomasažom - vratite koži mladenačku zategnutost

Učestale dijete, starenje i različite promjene na tijelu (trudnoća, menopauza...) pridonose slabljenju elasticiteta kože. Rollin metoda Lipomasaže stimulira fibrolaste koji povećavaju proizvodnju kolagena i elastina zbog čega se koža ponovno učvršćuje, zateže i dobiva mladenački izgled.

Lipomasažom oblikujte zanosne obline

lipomasažalipomasaža
lipomasažaUz želju da budu vitke, žene žele i tijelo pravilnih proporcija, s oblinama i primamljivim konturama. Rollup tehnikom u Lipomasaži se oblikuju i uljepšavaju konture tijela i ublažavaju nepravilnosti na koži.
Ugodni tretmani Lipomasaže kombinacija su precizne, klinički dokazane metode i specifičnih protokola prilagođenih individualnim potrebama svakog klijenta. Tretmani se izvode pomoću uređaja

lipomasažaLPG Lipo M6 i njegovih nezavisnih motoriziranih valjaka koji pružaju izrazito učinkovitu masažu. Osobe koje se tretiraju odjevene su u posebna LPG odijela koja osiguravaju intimu i higijenu za vrijeme tretmana.
Lipomasaža djeluje na lokalizirane masne naslage, celulit i opuštenu kožu gdje god je to potrebno - na rukama, leđima, trbuhu, bokovima, bedrima, stražnjici...